Oy Motoral Ab
Valuraudankuja 1
00700 HELSINKI

Puhelin: 010 5507 0 (vaihde)
Fax: 010 5507 190

Fax:
010 5507 196  Hallinto
010 5507 190  Tarvikeosasto
010 5507 195  RK-osasto
010 5507 192  Automaalit
010 5507 192  Juoma-automaatit
010 5507 197  Keskusvarasto
 

www.motoral.fi
email: myynti@motoral.fi

 

Yritys

Motoral-konsernin emoyhtiössä Motoral Oy:ssä toimivat:

Motoral Oy - tukkukauppa:

  • Henkilöautojen varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet
  • Erikoisvanteet
  • Työkalut
  • Raskaan kaluston varaosat ja tarvikkeet
  • Automaalit ja maalaustarvikkeet
  • Juoma-automaatit

Motoral Oy - tuotanto:

  • Motoplast (muovituotanto)

Konsernin tytäryhtiöt:

  • Motoral Eesti As
  • VTA Tekniikka konserni: emoyhtiö VTA Tekniikka Oy ja tytäryhtiö VTA Tehnika As


Tytäryhtiöiden ja Motoplastin tarkempia tietoja löydät niiden omilta www-sivuilta.

www.motoplast.fi
www.tarvikeyhtyma.fi
www.vta-tekniikka.fi
www.motoral.ee

Motoral Oy:n taustaa


Motoral Oy perustettiin vuonna 1958. Yhtiön juuret ovat yhtiön perustajan Einar Strömin vuonna 1948 alkaneessa toiminnassa Voimaöljy Oy:n omistajana, jonka yhteydessä alkoi myös autotarvikkeiden kauppa Helsingissä Lönnrotinkadulla ja Keimolan Moottoriradalla sijainneissa myymälöissä. Tarvike- ja varaosakaupan kasvaessa perustettiin Motoral Oy. Näiltä ajoilta on peräisin myös yhtiön vahva side moottoriurheiluun.

Yhtiö on vuosien aikana kasvanut yhdeksi merkittävimmistä toimijoista ajoneuvoihin ja liikenteeseen liittyvissä tuotteissa. Konsernin palveluksessa on 260 henkilöä, joista noin puolet työskentelee pääkonttorissamme ja logistiikkakeskuksessamme Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 päättyneellä tilikaudella oli 73 miljoonaa euroa.

Motoral Oy vähittäiskaupan ja tuotannollisten yksiköiden yhteystyökumppanina


Motoralin tukkukaupan yksiköt tarjoavat yritysasiakkailleen tuotteiston sekä tuotteiden hankintaan, myyntiin ja tukeen liittyvät palvelut ja logistiset ratkaisut, joiden avulla hän voi toteuttaa korkealuokkaisen palvelun ja erittäin nopeat toimitukset laajalla tuotevalikoimalla ja siten menestyä omassa liiketoiminnassaan.

Motoral tarjoaa erikoistavarakaupan ketjuille ja yksittäisille yrityksille sekä ajoneuvovalmistajille kattavan tuotevalikoiman, korkean toimitusvalmiuden ja -nopeuden sekä kattavat palvelut teknisen tuen, teknisen dokumentoinnin ja valikoimaratkaisujen sekä asiakkaan oman myynnin ja tuotannollisten toimintojen toteuttamiseen liittyvien ratkaisujen alueilla. Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuksia pitkälle integroituihin yhteistyöratkaisuihin, joissa logistiikkaan, valikoima-ja tuotteistonhallintaan, tietojärjestelmiin sekä markkinointiin liittyvät palvelut ja toiminnot voidaan tuottaa siellä, missä niiden toteuttaminen on tehokkainta ja näin varmistaa koko jakeluketjun tehokkuus ja kannattavuus.

Henkilökohtainen palvelu on Motoralilla tärkeässä roolissa. Kehittyneet logistiset ratkaisut, rajapinnoiltaan monipuolinen tietojärjestelmä sekä vahva osaaminen valikoimatyöskentelyssä mahdollistavat asiakaspalveluhenkilöstömme valmiuden yhteistyöhön, jossa voidaan keskittyä erinomaisen palvelun ja tuloksen tekemiseen yhdessä suunnittelemalla ja kehittämällä.