Palvelut

Motoral Oy:n tukkukaupan tarjoama tuote-ja palvelukonsepti sisältää erittäin laajan tuotevalikoiman ajoneuvojen ja perävaunujen osissa, lisävarusteissa, autotarvikkeissa, autokemikaaleissa, sekä työkaluissa ja näiden myynnin ja käytön tueksi erittäin vahvan asiakastuen ja tehokkaan, täsmällisen logistiikan.

Konsernin volyymien ansiosta hankimme tunnetut laatutuotteet teollisuuden yhteistyökumppaneiltamme kustannustehokkaasti suurissa erissä ja jakelemme tuotteet niin, että asiakkaamme palvelu ja kilpailukyky on optimaalinen.

MYYNNIN TUKI

Edustajamme ja tuotevastaavamme vastaavat asiakkaallemme, että tuotehallinnan ja logistiikan ohjaus tapahtuu asiakkaamme toivomusten mukaisesti, ja että asiakaspalaute sekä takuuasiat käsitellään täsmällisesti ja tehokkaasti.

Asiakasyhteyshenkilömme ovat erikoistuneet omien asiakkaittensa palveluun, minkä ansiosta asiakkaan toiveet välittää organisaation tukitoiminnoille aina henkilö, joka tuntee paikalliset vaatimukset ja joka pystyy ottamaan vahvan roolin erilaisten ratkaisujen kehittämisessä. Näin nykyaikainen valikoimatyöskentely, tuotekehitys, tietojärjestelmät ja logistiikka saadaan aidosti palvelemaan asiakkaan liiketoimintaa. Henkilöstömme vahva osaamisalue on runkojen ja ehdotusten tekeminen valikoimaratkaisuista, esillepanosta ja markkinointitoimenpiteistä. Olemme mielellämme mukana myös ratkaisujen toteuttamisessa asiakkaamme kanssa. Konsernin laajasta tuotevalikoimasta myös uutuustuotteet löytävät nopeasti tiensä valikoimaehdotuksiin.

VAHVAT EDUT

Motoral Oy:n laaja tuotevalikoima mahdollistaa tehokkaan tilausrytmin ja nopeiden toimitusten ansiosta palvelukyky on erinomainen. Valikoimatyöskentelyssä toimitamme asiakkaallemme selkeät ehdotukset jatkuvan ja kausivalikoiman tuotteista esillepanoehdotuksineen. Usein näihin ehdotuksiin liittyy myös selkeitä etuja, joilla osallistutaan toteutuksen kustannuksiin.

OTA YHTEYTTÄ JA ANNA MEIDÄN KERTOA LISÄÄ

Oheisesta linkistä voit lähettää yhteydenottopyynnön, tai voit myös ottaa yhteyttä myynnin johtoon tai alueesi edustajaan, joka kertoo tarkemmin, mitä edellä esitetty käytännössä tarkoittaa.

» ota yhteyttä

HALUATKO TUTUSTUA TUOTTEISTOON JA PALVELUIHIN TARKEMMIN?

Tilaa Motoralin Extranet-tunnukset asiakaspalvelustamme alla olevasta linkistä. Tällöin pääset yhteen sähköisen kaupan ratkaisuistamme, jota voit käyttää pelkän Internet-selaimen avulla. Voit hakea tuotteisiin liittyvää aineistoa kuten luetteloita, dokumentteja ja ladata sähköiset kampanja-aineistot. Olet aina ajan tasalla viimeisimmistä uutuuksista ja saat helposti käyttöösi myynnin tukiaineiston. Voit myös tutustua sähköiseen tilausjärjestelmään, joka muistaa aiemmat tilauksesi ja tärkeimmät tilaamasi tuottet ja joka sisältää monia muita hyviä ominaisuuksia.

» tilaa tunnukset NetStoreen